Us comuniquem que el centre romandrà tancat fins al proper 1 de setembre. Bon estiu!

Preinscripció i matrícula

Preinscripció i matrícula curs 2021 - 2022

Les dates previstes per a la presentació de sol·licituds del procés de preinscripció per al curs escolar 2021-2022.

  • Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març de 2021.
  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig de 2021.
  • Cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig de 2021.

Des del Departament d’Educació i el centre, recomanem la presentació de la “Sol·licitud Electrónica”, d’aquesta manera es recuperen les dades de l’alumne/a i les famílies us estalvieu el fet d’adjuntar CAP DOCUMENTACIÓ. La informació es verifica automàticament.

Per tant, us animem a fer-vos l'idCat, per tal de fer la “Sol·licitud Electrónica”. L'idCat és un identificador digital que garanteix la vostra identitat a Internet i us permet accedir als diferents tràmits i gestions que ofereixen moltes administracions públiques.

Us adjuntem aquests enllaços per tal de tramitar l’idCat:
Instruccions per a fer l’idCat: https://idcatmobil.seu.cat/
Vídeo explicatiu com sol·licitar l’idCat:

Nou alumnat al centre

Informació: Procediment de matrícula

Nou alumnat al centre

Procediment de matrícula
Instruccions per a alumnes de preinscripció

Instruccions Matrícula Batxillerat, CFGM i CFGS

Com a resultat del procés de preinscripció per al Batxillerat (BTX), Cicles Formatius de Grau mitjà i Cicles Formatius de Grau Superior, heu obtingut una plaça al nostre centre, segons consta a la llista definitiva del Pla d’Estudis corresponent.
L’alumnat ha de formalitzar la matrícula de forma presencial a la Secretaria de l’institut segons les dates establertes a les instruccions.
A continuació, trobareu la informació necessària per tal de poder realitzar la matrícula:
  • ✔ Impresos i instruccions per al Batxillerat. Descarregar pdf
  • ✔ Impresos i instruccions per als Cicles formatius de grau mitjà. Descarregar pdf
  • ✔ Impresos i instruccions per als Cicles formatius de grau superior. Descarregar pdf
Molt important: si la matrícula no es fa en el període establert, es considera que es renuncia a la plaça adjudicada.

Alumnat del centre

Informació: Confirmació de matrícula

Alumnat del centre

INFORMACIÓ FINAL DE CURS PER A L’ALUMNAT MATRICULAT AL NOSTRE INSTITUT EL CURS 2020-21: 4T d’ESO, BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

SOL.LICITUD DEL TÍTOL DELS ESTUDIS REALITZATS: Heu d’accedir a la web de l’Institut-apartat secretaria-tràmits. https://www.insdanielblanxart.cat/secretaria/tramits

En aquest espai trobareu el formulari per fer la petició. Un cop emplenat i enviat, el personal de secretaria es posarà en contacte amb vosaltres per correu electrònic i procedir a la tramitació del títol.

Quan el tràmit hagi finalitzat, us convocaran a la secretaria de l’Institut, per recollir el resguard del títol i, en aquest moment també us faran entrega de l’historial acadèmic (document on hi consta totes les vostres qualificacions al llarg de l’etapa que finalitzeu)

ALUMNAT QUE CONTINUA O REPETEIX AL NOSTRE INSTITUT EL PROPER CURS 2021-22 AL MATEIX PLA D’ESTUDIS QUE ESTÀ CURSANT ACTUALMENT.

CONFIRMACIÓ DE MATRÍCULA ALUMNAT DE BATXILLERAT I ALUMNAT DE 4T D’ESO QUE EL PROPER CURS 2021-22 VOL FER BATXILLERAT

L’alumnat ha de confirmar la matrícula de forma presencial a la secretaria de l’institut del 5 al 6 de juliol de 10 a 13h. Podeu descarregar els impresos i les instruccions des d’aquest enllaç.

CONFIRMACIÓ DE MATRÍCULA ALUMNAT DE CICLES FORMATIUS:

L’alumnat ha de confirmar la matrícula accedint al formulari del pla d’estudis que està cursant el 2020-2021. Hem ampliat el termini fins el 9 de juliol.

Molt important: L’alumnat que ha finalitzat un cicle formatiu de grau mitjà i ha obtingut una plaça en el procediment de preinscripció per a un cicle formatiu de grau superior, no ha d’emplenar cap formulari de confirmació. En el seu moment, haurà de fer la matrícula de forma presencial a la secretaria de l’institut en el terminis establerts.

Per accedir al formulari només es pot fer des del correu corporatiu personal de l’alumne/a: @insdanielblanxart.cat

En cas de no formalitzar correctament la confirmació abans d’aquesta data, entendrem que hi renuncieu i perdreu tot dret a continuar els estudis al centre.

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ: Podeu descarregar les instruccions des d’aquest enllaç.

FORMULARI 0101- Conducció d’activitats físicoesportives al medi natural (CAFEM)
FORMULARI SC10- Atenció a persones en situació de dependència (APD)
FORMULARI IC10- Sistemes microinformàtics i xarxes (SMIX)
FORMULARI AG10- Gestió administrativa (GAD)

CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR: Podeu descarregar les instruccions des d’aquest enllaç.

FORMULARI AGB0- Administració i finances (AFI)
FORMULARI AEA0- Ensenyament i animació socioesportiva (EASE)
FORMULARI ICC0- Desenvolupament d’aplicacions web (DAW)

ALTRES INFORMACIONS
SOL.LICITUD DE CONVALIDACIONS O EXEMPCIONS: Podeu fer les vostres peticions i consultar les instruccions del procediment a la web de l’Institut https://www.insdanielblanxart.cat/secretaria/tramits

BEQUES I AJUTS A L’ESTUDI:
https://www.insdanielblanxart.cat/secretaria/beques-i-ajuts

Les dates d’inici de curs, els llibres i material educatiu que us caldrà, el podreu consultar la web de l’Institut, a la seva pàgina principal anirem actualitzant les informacions al respecte. https://www.insdanielblanxart.cat/

Més informació

Informació preinscripció i matrícula

Normativa

Decret 31/2019, de 5 de febrer, de modificació del Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics.

Decret 10/2012, de 31 de gener, de modificació del Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics.

Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics.