Currículum del CFGS Administració i Finances [AiF]

FP DUAL

Precisions al currículum d'AiF

Aquest cicle es realitza en horari de tarda, en un aula totalment informatitzada, tot i què alguns mòduls concrets d'AiF no es fan a les aules convencionals, sinó en un espai habilitat que simula una empresa. Aquest consolidat projecte d’Empresa Simulada, està en funcionament de setembre a juny i permet interactuar amb empreses a nivell nacional i internacional.

Dins d'aquest horari, al llarg de tot el curs, el diferent alumnat de 1r d'AiF anirà passant pels diferents ‘llocs de treball’ de l’E.S. fins a completar el total d’hores dels mòduls. L’empresa simulada compta amb el suport de més professorat, per obtenir un ensenyament més personalitzat. (Aquest augment de professorat pot condicionar els desdoblaments d’altres matèries del CF).

Anualment participem a l'Exposició de Fires Simulades de Barcelona, on l'alumnat estableix relacions comercials en persona amb d'altres empreses simulades presents, fent d'aquesta metodologia, una experiència més vivencial i real que proporciona un aprenentatge significatiu molt valorat per les empreses de l'entorn.

El cicle d'AiF es realitza en modalitat DUAL que alterna la formació en el centre de formació professional amb les pràctiques a empreses o organismes equiparats amb l'activitat productiva en el marc d'un contracte formatiu o beca. L'alumnat que, per diverses raons, no participi de la FP Dual (i, per tant, no faci una part de l'horari en empreses externes) podrà fer tot el programa al Centre.Participació a les 24h d’innovació de Barcelona.

El passat 15 de març un grup de cinc alumnes dels cicles formatius de Gestió Administrativa i Administració i Finances van participar, per primera vegada, a les 24 hores d’innovació de Barcelona en la seva 4a edició. Es tracta d’un esdeveniment únic organitzat i finançat pel Departament d’Educació i per CaixaBank Dualitza, que té la intenció d’apropar el talent de l’FP a el món empresarial.
Més de 1300 alumnes i 250 docents participants, 24 reptes, 24 empreses diferents i 24 hores de treball intens al centre on el nostre equip va resultar guanyador del repte de l’empresa assignada i va formar part dels 24 equips finalistes amb la seva proposta, CATBIOapp. El trofeu més gran però, són les vivències compartides i l’aprenentatge assolit en aquests 24 hores frenètiques!
Des del centre volem felicitar el nostre equip #NETONES, ja que va realitzar una autèntica demostració de treball en equip, creativitat, empatia, esforç i resiliència.
Sens dubte, una experiència que ha arribat per quedar-se al Blanxart. Preparats per a participar en properes edicions. T’animes?